Website laten bouwen

Een volledige WordPress Divi website binnen 8 weken

Ik wil dat jij een fan wordt van je eigen website! Ik help ondernemers niet alleen aan een website maar aan een centraal converterend platform waar zij al hun online verkeer naar toe kunnen leiden.

Dit doe ik via WordPress en Divi. Zo ben je, in tegenstelling tot andere platformen, ervan verzekerd dat je website en 24/7 sales machine altijd van jouw blijft.

ik help jou metStrategisch & adembenemende WordPress websites, webshops & LMS. 

Geef jouw onderneming een online thuis om trots op te zijn.

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw onderneming?

 Let’s get building!

Bij Tribe Visual Studios begint jouw reis naar een nieuwe website altijd met een vrijblijvend consult. Nadat je de aanvraag hebt gedaan, plan ik binnen 1 tot 2 werkdagen een korte en vrijblijvende  kennismakingsgesprek (video of telefonisch) met jou in. Zo wordt duidelijk wat ik voor jou zou kunnen betekenen in het bouwen van jouw WordPress website. Na dit gesprek doe ik een voorstel en geef ik aan welke investering erbij komt kijken. Ben je akkoord? Dan ben je 8 weken verwijderd van jouw nieuwe online thuisomgeving. 

Waar wacht je nog op? Plan vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. 

{

Iemand die echt met je meedenkt.

De site heeft precies de uitstraling zoals ik wilde en ik krijg veel complimenten erover. Ik kan Dee zeker aanraden als je een professionele website wilt en iemand die echt met je meedenkt. Ze heeft goede service geleverd en nog veel meer dan dat.

{

Wij zouden iedereen Tribe Visual aanraden!

Voor het opstarten van ons nieuwe bedrijf, hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Tribe Visual. Wij zijn enorm tevreden over de expertise, professionaliteit, creativiteit en het klantcontact. De website is helemaal naar onze wens gemaakt en alles is soepel en heel prettig verlopen. Wij zouden iedereen Tribe Visual aanraden!

Mijn Werkwijze

01

Deepdive & moodboard

Super! Je hebt besloten met mij in zee te gaan. Wij plannen een strategie sessie van 60 min in, waarbij ik een deepdive doe op jouw bedrijf en wensen. Hierbij krijg jij de opdracht op een moodboard aan te leveren. Aan de hand van hiervan bepalen wij samen de bouwstenen die ik zal gebruiken in de volgende stap.

02

design & bouwfase

Mooi! Nu ga ik aan de slag. Op basis van de gesprekken, onderzoek en inspiratiestukken bouw ik een passend concept dat jouw merk belichaamt. Dit wordt het fundament waar wij in de volgende stap op kunnen voortbouwen. Dit concept neemt alles wat ik heb opgehaald over jouw ideale klant, merk, branche en wensen mee.

03

Feedback & verfijning

Nu het fundament staat kunnen samen jouw website echt toespitsen naar jouw merk en identiteit. In de eerste feedback rondes lever je alle content aan of schieten wij de fotos indien je ook een fotografie pakket hebt gekozen. Je krijgt 3 feedback rondes. Aan de hand hiervan werken wij naar een mooi eindresultaat.

04

Lancering

Whoohoo! Wij zijn klaar om live te gaan. Voor livegang zorg ik ervoor dat de website soepel werkt en alle puntjes op de i zijn gezet. Ook doe ik een grondige backup van jouw website. Heb je een support pakket? Dan doe ik dagelijkse backups. Ik connect evt. ook jouw CRM systeem aan de website en doe een basis technische SEO check. En dan zijn we live!


Onze belofte


Dit kun je verwachten

 

Een volledige en professionele website in 8 weken

Responsive websites voor alle devices

Opties voor elk budget

Gemakkelijk aan te passen

Content- & technische support

Training and support

Ik bouw WordPress websites met de Divi framework en Divi builder. Daardoor kun je aanpassingen gemakkelijk zelf doen met de drag-and-drop functionaliteit. Na oplevering doen we een sessie waarin ik je precies uitleg hoe dit werkt. Daarnaast krijg je, afhankelijk van je gekozen pakket, 2, 3 of 6 maanden technische support voor zaken zoals updates en back-ups.

Mocht je geen gebruik willen maken van mijn technische support voorzie ik je van instructies over hoe je zelf je website bij kunt houden. Om je op weg te helpen krijg je meteen na oplevering toegang tot how-to videos die je altijd kunt raadplegen.

Mocht je additionele hulp willen met content- of website aanpassingen kun gebruik maken van het Uurtje-Factuurtje model.

 

A picture is worth a thousand words…

Websitefotografie is als de kers op de taart, maar dan voor je website. Kwalitatieve foto’s geven je site dat ‘wow’-effect en laten gelijk zien waar jouw merk voor staat. Het is niet alleen maar flitsende looks. Websitefotografie maakt ook je verhaal compleet. Een foto zegt meer dan duizend woorden, toch? Nou, dat geldt zeker op het web. En laten we eerlijk zijn, stockfoto’s zijn zo 2010.

Originele foto’s geven je website karakter en maken het betrouwbaarder. Het maakt je site toegankelijker, trekt de aandacht en zorgt ervoor dat mensen langer blijven plakken. 

Wil jij ook een website fotografiepakket bij jouw website?

Jouw success begint hier

Investering

Een website is een grote beslissing en vergt toch een investering. Daarom bied ik voor elk budget een passende optie.

Een geweldige website zonder een lange wachttijd


Add-Ons


Service
Omschrijving
Investering
Email-marketing instellen & integreren
bijv. Mailchimp, ActiveCampaign
Op Aanvraag
{

Zij voelde perfect aan hoe de website eruit moest komen te zien. Haar input en professionaliteit hebben geleidt tot een mooie website.

Houd jouw website up to date

Support & onderhoud