Branding

fotografie

Capture

Jouw merk identiteit

Hi, Ik ben Dee

Ik help jou om een voor jouw merk identiteit, hoe groot of klein je onderneming is, op een pakkende manier vast te leggen. Want wat is een website of social media kanaal zonder pakkende visuals de meteen jouw brand identity communiceren? Met Tribe Visual bied ik een alles-in-een visuele oplossing voor jouw onderneming. Van personal branding potret fotografie, product fotografie tot videos. Wil je weten hoe ik jou kan helpen?

Fotografie pakketten

Prijzen

Bij elke fotografie pakket zit inbegrepen:

  • Kennismaking & brainstorming
  • Locatie scouting
  • Hoge resolutie foto’s
  • Editing volgens branding
  • Levering via WeTransfer
  • foto’s binnen 2-7 dagen

faq

Frequently asked Questions

Bewerk je ook foto's?

Ja, alle foto’s worden bewerkt om te matchen bij jouw merk en identiteit. Als je specifieke editing verzoeken hebt kun je dit laten weten tijdens ons kennismakingsgesprek.

Wat als ik iets wil wat niet op de prijslijst staat?

Wil je net iets anders dan wat hierboven staat vermeld, of wil je een compleet op maat gemaakte website? Neem contact op en dan kunnen wij de mogelijkheden bespreken. 

Wat als ik al een landingspagina heb en slechts enkele veranderingen nodig heb?

Ik werk op dit moment alleen met WordPress landingspagina’s. Mocht je een pagina op WordPress hebben, laten wij dan een gesprek hebben om te te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Schrijf je ook content voor de website?

Content dient zelf aangeleverd te worden. Als je content nodig hebt en je kan dit zelf niet schrijven kan ik jou in contact brengen met enkele freelancers die je hierbij kunnen helpen. 

Bied je ook visuals aan voor de website?

Yes! Als je zelf geen brand foto’s hebt die ik kan gebruiken bied ik ook losse branding shoots aan. Bekijk mij personal branding fotoshoot pagina voor meer informatie.

Biedt je ook training of begeleiding voor website onderhoud?

Maak je geen zorgen, Ik verzorg verschillende videos en handleidingen zodat je precies weet hoe jij jouw website het beste kan onderhouden. 

Wat als ik geen tijd heb om zelf de onderhoud van mijn website te doen?

Heb je zelf geen tijd om de onderhoud van je website te doen? Ik bied ook support en onderhoudspakketten aan beginnend v.a. €19,99 per maand.

Waar bouw je websites mee?

Ik bouw alle websites op WordPress met de Divi framework. Dit zorgt voor veel vrijheid in het bouwen en makkelijk onderhoud.