Hi, ik ben Dee

Wereldburger, geboren op Curaçao maar inmiddels in Zuid-Korea, Ierland en Nederland gewoond. Ik werk als product manager in tech en daarnaast bouw ik geweldige websites voor ondernemers zoals jij. In mijn vrije tijd ben ik aan het rolschaatsen OF aan het reizen. Ik spreek trouwens ook verschillende talen en leer nu Mandarijns en Koreaans.

Hoe het begon

Wat begon met reisblogs op WordPress.org, Fashion fotos op Instagram en slecht belichte youtube-video’s, werd langzaam aan een passie. In de loop der jaren heb ik naast mijn liefde voor digital,  video’s en mijn verslaving aan Instagram, ook jarenlange ervaring opgedaan bij marketingbureaus en in productmanagement. Deze combinatie aan kennis en skills gebruik ik nu om websitse te creëren die zich richten op conversie zonder een aantrekkelijk design op te offeren.

Ik werk met ambitieuze ondernemers die hun onderneming via online kanalen willen laten groeien.

Jaren ervaring in digital

Ik heb inmiddels al 8 jaar ervaring in de digitale wereld. Denk aan SEO en content marketeer voor een agency in Amsterdam met klanten zoals Ahold, Business development bij HubSpot, een van de grootste CRM bedrijven ter wereld én Growth hacking voor bedrijven zoals Praxis en 24Kitchen.

Gerichte en persoonlijke aanpak

De kennis die ik heb opgedaan bij deze grote jongens zet ik allemaal in om jouw te helpen groei en conversie te realiseren op jouw website. Daarbij ga ik voor een persoonlijke aanpak en kijk ik voor elke klant specifiek naar wat voor hun succes nodig is.

discover your growth potential

Doe een gratis website analyse

Levert jouw huidige website niet de resultaten op die je had verwacht en weet je niet waarom? Er kunnen een aantal redenen zijn waarom dit gebeurt. Van een gebrek aan responsiveness op mobiele apparaten en een gebrek aan SEO tot problemen met de bruikbaarheid van uw website om maar een paar redenen te benoemen.

Maar maak je geen zorgen! Deze gratis website-analyseservice geeft jouw een beter inzicht in waar de uitdagingen en kansen liggen voor jouw website.


Mijn Werkwijze

Vrijblijvende Kennismaking

Na jouw aanvraag plan ik binnen 1 tot 2 werkdagen een korte en vrijblijvende  kennismakingsgesprek (video of telefonisch) met jou in. Zo wordt duidelijk wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Na dit gesprek doe ik een voorstel en geef ik aan welke investering erbij komt kijken.

Deepdive & Concept

Super! Je hebt besloten met mij in zee te gaan. Wij plannen een start gesprek waarbij ik een deepdive doe op jouw wensen, jouw merk, target audience en verwachtingen. Hierbij kun jij ook jouw moodboard aanleveren. Aan de hand van deze deepdive bepalen wij samen de bouwstenen van jouw website die ik zal gebruiken in de volgende stap.

Website design/bouwfase

Mooi! Nu ga ik aan de slag. Op basis van de gesprekken, onderzoek en inspiratiestukken bouw ik een passend concept dat jouw merk belichaamt. Dit wordt het fundament waar wij in de volgende stap op kunnen voortbouwen. Dit concept neemt alles wat ik heb opgehaald over  jouw ideale klant, merk, branche en wensen mee. 

Feedback & verfijning

Nu het fundament staat kunnen samen in grondige feedbackrondes jouw website echt toespitsen naar jouw merk en identiteit. In deze rondes kun je ook alle content aanleveren of schieten wij de fotos indien je ook een fotografie pakket hebt gekozen. Afhankelijk van jouw gekozen websitepakket krijg je 3 tot maximaal 5 feedbackrondes.

Lancering

Whoohoo! Wij zijn klaar om live te gaan. Voor livegang zorg ik ervoor dat de website soepel werkt en alle puntjes op de i zijn gezet. Ook doe ik een grondige backup van jouw website. Afhankelijk van jouw keuzes kan ik automatische backups verzorgen. Ik connect evt. jouw CRM systeem aan de website en doe een basis technische SEO check. En dan zijn we live!

Training and support

Mocht je geen gebruik willen maken van mijn technische support kan ik je nog voorzien van instructies om zelf je website bij te houden. Voor alle websites krijg je standaard 30 dagen technische support na livegang. Mocht je additionele hulp willen kan dit of in abonnements vorm of bij sporadisch gebruik in de vorm van een rittenkaart.