LANDINGS

PAGINA’S

Als kleine onderneming is soms alles wat je nodig hebt een goed gemaakte landingspagina voor je product. Mijn web design service voor landingspagina’s is specifiek afgestemd op de behoeften kleine ondernemers.  Ik werk met jou samen om een ​​pagina te maken die niet alleen visueel sterk is, maar ook effectief is in het converteren van bezoekers tot klanten.  een landingspagina die echt schittert.

Met Tribe Visual richt ik mij op het leveren van de beste web design services voor landingspagina’s. Met jarenlange ervaring in online marketing, SEO en Web-App-productbeheer, werk ik samen met jou om een ​​pagina te creëren die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook een landingspagina die jouw onderneming helpt groeien.

Coming Soon Tribevisual

Een volledige en professional website in 30 dagen

Responsive websites voor alle devices

l

Keuze uit een wijde scala aan templates

Jarenlange ervaring in de online wereld

Vriendelijk voor de portomonee

Vermijd de stress van een DIY website

Een adembenemende landingspagina

Mijn Werkwijze

Vrijblijvende Kennismaking

Na jouw aanvraag plan ik binnen 1 tot 2 werkdagen een korte en vrijblijvende  kennismakingsgesprek (video of telefonisch) met jou in. Zo wordt duidelijk wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Na dit gesprek doe ik een voorstel en geef ik aan welke investering erbij komt kijken.

Deepdive & Concept

Super! Je hebt besloten met mij in zee te gaan. Wij plannen een start gesprek waarbij ik een deepdive doe op jouw wensen, jouw merk, target audience en verwachtingen. Hierbij kun jij ook inspiratie bronnen meegeven. Aan de hand van deze deepdive bepalen wij samen de bouwstenen van jouw website die ik zal gebruiken in de volgende stap.

Website design/bouwfase

Mooi! Nu ga ik aan de slag. Op basis van de gesprekken, onderzoek en inspiratiestukken bouw ik een passend concept dat jouw merk belichaamt. Dit wordt het fundament waar wij in de volgende stap op kunnen voortbouwen. Dit concept neemt alles wat ik heb opgehaald over  jouw ideale klant, merk, branche en wensen mee. 

Feedback & verfijning

Nu het fundament staat kunnen samen in grondige feedbackrondes jouw website echt toespitsen naar jouw merk en identiteit. In deze rondes kun je ook alle content aanleveren of schieten wij de fotos indien je ook een fotografie pakket hebt gekozen. Afhankelijk van jouw gekozen websitepakket krijg je 3 tot maximaal 5 feedbackrondes.

Lancering

Whoohoo! Wij zijn klaar om live te gaan. Voor livegang zorg ik ervoor dat de website soepel werkt en alle puntjes op de i zijn gezet. Ook doe ik een grondige backup van jouw website. Afhankelijk van jouw keuzes kan ik automatische backups verzorgen. Ik connect evt. jouw CRM systeem aan de website en doe een basis technische SEO check. En dan zijn we live!

Training and support

Mocht je geen gebruik willen maken van mijn technische support kan ik je nog voorzien van instructies om zelf je website bij te houden. Voor alle websites krijg je standaard 30 dagen technische support na livegang. Mocht je additionele hulp willen kan dit of in abonnements vorm of bij sporadisch gebruik in de vorm van een rittenkaart.

faq

Veelgestelde vragen

Wat als ik iets wil wat niet op de prijslijst staat?

Wil je net iets anders dan wat hierboven staat vermeld, of wil je een compleet op maat gemaakte website? Neem contact op en dan kunnen wij de mogelijkheden bespreken. 

Wat als ik al een landingspagina heb en slechts enkele veranderingen nodig heb?

Ik werk op dit moment alleen met WordPress landingspagina’s. Mocht je een pagina op WordPress hebben, laten wij dan een gesprek hebben om te te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Schrijf je ook content voor de website?

Content dient zelf aangeleverd te worden. Als je content nodig hebt en je kan dit zelf niet schrijven kan ik jou in contact brengen met enkele freelancers die je hierbij kunnen helpen. 

Bied je ook visuals aan voor de website

Yes! Als je zelf geen brand foto’s hebt die ik kan gebruiken bied ik ook losse branding shoots aan. Bekijk mij personal branding fotoshoot pagina voor meer informatie.

Biedt je ook training of begeleiding voor website onderhoud?

Maak je geen zorgen, Ik verzorg verschillende videos en handleidingen zodat je precies weet hoe jij jouw website het beste kan onderhouden. 

Wat als ik geen tijd heb om zelf de onderhoud van mijn website te doen?

Heb je zelf geen tijd om de onderhoud van je website te doen? Ik bied ook support en onderhoudspakketten aan beginnend v.a. €19,99 per maand.

Waar bouw je websites mee?

Ik bouw alle websites op WordPress met de Divi framework. Dit zorgt voor veel vrijheid in het bouwen en makkelijk onderhoud.