hulp van een wordpress Divi specialist

Divi Website Support

Loop je ergens tegenaan met jouw WordPress Divi Builder website en kom je er zelf niet uit? Ik help je graag verder!

ik help jou metWebsite aanpassingen

WordPress hulpvragen

Divi problemen opsporen

 

 

hulp bij jouw wordpress Divi problemen

I’m here to help

in het kort

over de Divi builder

Ik bouw websites met de Divi builder. Dit is een handige tool waarbij jij na de bouw zelf je website kunt aanpassen zonder dat je een code-ninja hoeft te zijn. Het heeft een heleboel gave modules waarmee je dingen kunt toevoegen zoals tekst, afbeeldingen, knoppen, sliders, en nog veel meer. En juist daardoor, hoewel simpel,  kun je soms door de bomen het bos niet meer zien.

Ik begrijp dat het aanpassen van je website  soms een beetje overweldigend kan zijn en darom ben ik hier om je te helpen en de stress uit het proces te halen. Met meer dan 5 jaar ervaring met de Divi builder ben ik gespecialiseerd in het finetunen en aanpassen van Divi-websites, zodat ze perfect aansluiten bij jouw unieke visie en zakelijke behoeften.

{

Iemand die echt met je meedenkt.

De site heeft precies de uitstraling zoals ik wilde en ik krijg veel complimenten erover. Ik kan Dee zeker aanraden als je een professionele website wilt en iemand die echt met je meedenkt. Ze heeft goede service geleverd en nog veel meer dan dat.

{

Wij zouden iedereen Tribe Visual aanraden!

Voor het opstarten van ons nieuwe bedrijf, hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Tribe Visual. Wij zijn enorm tevreden over de expertise, professionaliteit, creativiteit en het klantcontact. De website is helemaal naar onze wens gemaakt en alles is soepel en heel prettig verlopen. Wij zouden iedereen Tribe Visual aanraden!

Mijn Werkwijze

01

vrijblijvende kennismaking

Je aandacht is gepiekt! Mooi zo, nu plannen wij een 20 minuten durende inro call in. Tijdens dit gesprek kunnen wij elkaar leren kennen en kan jij mij  uitleggen waar jij precies hulp kunt gebruiken. Wil je jouw bestaande website aanpassen, of een technisch probleem opgelost krijgen? is je vraag complex kan er een tweede gesprek komen.

02

troubleshoot of Concept

Mooi! Nu ga ik aan de slag. Jij deelt alle gegevens mer mij en op basis van ons gesprek ga ik op onderzoek uit om OF de oorzaak van het probleem te vinden of een concept design te creeren voor jouw gewenste aanpassingen. Let wel, voor bestaande websites die niet door mij gebouwd zijn breng ik meer onderzoekstijd in rekening.

03

Feedback & verfijning

Tijd voor feedback. Ik plan met jouw een feedback call in waarbij ik met jou door de aanpassingen loop. Hierbij krijg jij toegang tot de staging omgeving en een feedback formulier om na de call in alle rust feedback te geven. Ik raad aan om in deze stap heel grondig te werk te gaan zodat ik al jou feedback punten kan addresseren. 

04

oplevering

Whoohoo! Wij zijn klaar om live te gaan. Voor livegang zorg ik dat de website soepel werkt en alle puntjes op de i zijn gezet. Ook doe ik een grondige eenmalige backup van jouw website. Voor dagelijkse backups heb ik een support pakket. Ik connect evt. ook jouw CRM systeem aan de website en doe een basis technische SEO check. 

{

Zij voelde perfect aan hoe de website eruit moest komen te zien. Haar input en professionaliteit hebben geleidt tot een mooie website.


Onze belofte


Dit kun je verwachten

Een volledige en professionele website in 8 weken

Responsive websites voor alle devices

Opties voor elk budget

Jouw success begint hier

Investering

Jouw website is het hart van je bedrijf, een 24/7 verkoper die mits goed opgezet constant leads en klanten aantrekt. En daarom moet je zorgen dat het goed onderhouden is en doet wat het moet doen. Snel, efficient en accuraat.

Los jouw WordPress problemen op zonder lange wachttijd

Help mij met mijn website

goed om te weten

Is jouw website gebouwd door iemand anders? Geen probleem ook hierbij wil. ik je graag helpen. Mijn expertise is Divi Builder maar ik help je ook graag met andere builders zoals Elementor. Hiervoor reken ik wel extra 3 uur onderzoekstijd.

Was je website wel op Divi gebouwd maar door iemand anders? Dan reken ik standaard 1 uur extra voor onderzoekstijd. Dit komt omdat ik niet weet hoe de website is opgebouwd en welke lagen er allemaal gebruikt zijn. Voordat ik begin te rommelen in jouw website wil ik wel zeker weten dat er geen onaangename verassingen zijn die jouw website kunnen breken.

Houd jouw website up to date

technische wordpress onderhoud