Custom

Websites

Val op met een custom website

Heb je iets unieks nodig? Een website die tot in de puntjes past bij jouw merk? Met mijn custom website dienst maak ik een op maat gemaakte, unieke website voor jouw onderneming. Deze zal perfect passen bij de uitstraling die jij voor jouw bedrijf wilt hebben. Wil je een e-commerce shop, een Learning Management Systeem of gewoon extra veel pagina’s? Dan dekt mijn custom website service de lading. Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat wij jouw specifieke situatie kunnen bespreken.

Waarom een op-maat-gemaaklte website van Tribe Visual

Een website die aan al je wensen voldoet

Domein en hosting help waar nodig

l

Makkelijk aan te passen en te onderhouden

Maak gebruik van jaren van all-round online ervaring

website gebouwd op conversie principes

Vermijd de stress van een tijdrovende DIY website

Een goede website kost altijd veel tijd,

Zoals het gezegde luidt, voor niets gaat de zon op. En iets geweldigs kost altijd veel geld, veel tijd of veel moeite.

Mijn motto is het leveren van websites die effectief zijn in het converteren van bezoekers en die passen de merkidentiteit van mijn klanten. Dat gezegd hebbende, websites op maat zijn niet goedkoop. Wel bieden mijn diensten een alternatief op:

  • klanten mislopen omdat je online niet goed te vinden bent;
  • worstelen met tools om zelf te proberen een website te maken waarbij je uitendelijk toch nog iemand moeten inhuren om te wanneer je vast loopt.
  • Snel een website in elkaar flansen die helemaal niet jouw merk identiteit en kwaliteit uitstraalt. 

Met Tribe Visual krijgt je een website die jouw onderneming zowel visueel als technisch eer doet. Een website die 24/7 jouw diensten voor je verkoopt en jou helpt de groei te realiseren waar je naar op zoek bent.

Mijn Werkwijze

Vrijblijvende Kennismaking

Na jouw aanvraag plan ik binnen 1 tot 2 werkdagen een korte en vrijblijvende  kennismakingsgesprek (video of telefonisch) met jou in. Zo wordt duidelijk wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Na dit gesprek doe ik een voorstel en geef ik aan welke investering erbij komt kijken.

Deepdive & Concept

Super! Je hebt besloten met mij in zee te gaan. Wij plannen een start gesprek waarbij ik een deepdive doe op jouw wensen, jouw merk, target audience en verwachtingen. Hierbij kun jij ook inspiratie bronnen meegeven. Aan de hand van deze deepdive bepalen wij samen de bouwstenen van jouw website die ik zal gebruiken in de volgende stap.

Website design/bouwfase

Mooi! Nu ga ik aan de slag. Op basis van de gesprekken, onderzoek en inspiratiestukken bouw ik een passend concept dat jouw merk belichaamt. Dit wordt het fundament waar wij in de volgende stap op kunnen voortbouwen. Dit concept neemt alles wat ik heb opgehaald over  jouw ideale klant, merk, branche en wensen mee. 

Feedback & verfijning

Nu het fundament staat kunnen samen in grondige feedbackrondes jouw website echt toespitsen naar jouw merk en identiteit. In deze rondes kun je ook alle content aanleveren of schieten wij de fotos indien je ook een fotografie pakket hebt gekozen. Afhankelijk van jouw gekozen websitepakket krijg je 3 tot maximaal 5 feedbackrondes.

Lancering

Whoohoo! Wij zijn klaar om live te gaan. Voor livegang zorg ik ervoor dat de website soepel werkt en alle puntjes op de i zijn gezet. Ook doe ik een grondige backup van jouw website. Afhankelijk van jouw keuzes kan ik automatische backups verzorgen. Ik connect evt. jouw CRM systeem aan de website en doe een basis technische SEO check. En dan zijn we live!

Training and support

Mocht je geen gebruik willen maken van mijn technische support kan ik je nog voorzien van instructies om zelf je website bij te houden. Voor alle websites krijg je standaard 30 dagen technische support na livegang. Mocht je additionele hulp willen kan dit of in abonnements vorm of bij sporadisch gebruik in de vorm van een rittenkaart.

faq

Veelgestelde Vragen

Wat als ik iets wil wat niet op de prijslijst staat?

Wil je net iets anders dan wat hierboven staat vermeld, of wil je een compleet op maat gemaakte website? Neem contact op en dan kunnen wij de mogelijkheden bespreken. 

Wat als ik al een landingspagina heb en slechts enkele veranderingen nodig heb?

Ik werk op dit moment alleen met WordPress landingspagina’s. Mocht je een pagina op WordPress hebben, laten wij dan een gesprek hebben om te te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Schrijf je ook content voor de website?

Content dient zelf aangeleverd te worden. Als je content nodig hebt en je kan dit zelf niet schrijven kan ik jou in contact brengen met enkele freelancers die je hierbij kunnen helpen. 

Bied je ook visuals aan voor de website

Yes! Als je zelf geen brand foto’s hebt die ik kan gebruiken bied ik ook losse branding shoots aan. Bekijk mij personal branding fotoshoot pagina voor meer informatie.

Biedt je ook training of begeleiding voor website onderhoud?

Maak je geen zorgen, Ik verzorg verschillende videos en handleidingen zodat je precies weet hoe jij jouw website het beste kan onderhouden. 

Wat als ik geen tijd heb om zelf de onderhoud van mijn website te doen?

Heb je zelf geen tijd om de onderhoud van je website te doen? Ik bied ook support en onderhoudspakketten aan beginnend v.a. €19,99 per maand.

Waar bouw je websites mee?

Ik bouw alle websites op WordPress met de Divi framework. Dit zorgt voor veel vrijheid in het bouwen en makkelijk onderhoud.