Let’s Talk Visuals!

Geïnteresseerd in een of meerdere van mijn diensten? Laten wij een kennismakingsgesprek inplannen. Vul dit formulier in en ik neem binnen 48 uur contact met je op.


faq

Frequently asked Questions

Wat als ik iets wil wat niet op de prijslijst staat?

Wil je net iets anders dan wat hierboven staat vermeld, of wil je een compleet op maat gemaakte website? Neem contact op en dan kunnen wij de mogelijkheden bespreken.

Wat als ik al een landingspagina heb en slechts enkele veranderingen nodig heb?

Ik werk op dit moment alleen met WordPress landingspagina’s. Mocht je een pagina op WordPress hebben, laten wij dan een gesprek hebben om te te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Schrijf je ook content voor de website?

Content dient zelf aangeleverd te worden. Als je content nodig hebt en je kan dit zelf niet schrijven kan ik jou in contact brengen met enkele freelancers die je hierbij kunnen helpen. 

Bied je ook visuals aan voor de website

Yes! Als je zelf geen brand foto’s hebt die ik kan gebruiken bied ik ook losse branding shoots aan. Bekijk mij personal branding fotoshoot pagina voor meer informatie.

Bied je ook training of begeleiding voor website onderhoud?

Maak je geen zorgen, Ik verzorg verschillende videos en handleidingen zodat je precies weet hoe jij jouw website het beste kan onderhouden.

Wat als ik geen tijd heb om zelf de onderhoud van mijn website te doen?

Heb je zelf geen tijd om de onderhoud van je website te doen? Ik bied ook support en onderhoudspakketten aan beginnend v.a. €19,99 per maand.

Waar bouw je websites mee?

Ik bouw alle websites op WordPress met de Divi framework. Dit zorgt voor veel vrijheid in het bouwen en makkelijk onderhoud.